AUTO POETSEN AMSTERDAM

Wilt u uw auto eens goed  laten poetsen? Vindt u het fijn om in een auto te rijden die er als nieuw uitziet?. Dan bent u bij Autopoetsen Amsterdam aan het juiste adres. Wij staan altijd voor u klaar om aan de slag te gaan met uw auto. Wij zorgen dat u er schoon en netjes bij rijdt. Autopoetsen Amsterdam staat voor u klaar in ons pand in Zwanenburg, Leeweg 3a.

Wij gebruiken uitstekende kwaliteit schoonmaakmiddelen en poetsmachines om te zorgen dat uw auto in de beste conditie opleveren.

Voor het behoud van uw auto is niet alleen het technisch onderhoud van belang, maar ook de autolak heeft onderhoud nodig. Door allerlei invloeden van buitenaf ( b.v. industriële vervuiling, ijzerslijpsel, verfnevel, vogel uitwerpselen, hars, verontreinigde lucht e.d.) wordt uw lak ernstig aangetast. Wij raden dan ook aan om 1x per jaar je auto te laten poetsen.

HOE ONDERSCHEIDEN WIJ ONS TEN OPZICHTE VAN EEN DOORSNEE AUTO POETSBEDRIJF?

Wij weten dat uw auto een zeer kostbaar bezit is.
Of het nu gaat om de bolide die u graag rijdt in uw vrije tijd, uw auto als visitekaartje van uw bedrijf
of uw geliefde oldtimer, deze moet perfect voor de dag komen. En gelukkig kunnen wij u hier bij helpen.

Maar ook door het veelvuldig wassen van uw auto in een wasstraat met borstels ontstaan er vervelende kleine krassen op uw autolak, waardoor deze mat wordt.
Met de juiste behandeling(en) en bescherming kunt u dit voorkomen.
Het valt echter niet mee om dit zelf te doen aangezien het poetsen van de autolak een vak apart is.
Na een professionele behandeling door autopoetsen Amsterdam kunt u uw auto veel beter schoonmaken en in nieuwstaat behouden. Voor polijsten kunt u bij ons terecht in Zwanenburg, Leeweg 3a.

Auto poetsen al voor € 99,95