Goedkoop is duurkoop? Auto laten poetsen door Autopoetsen Amsterdam

Door vaak ondeskundige behandelingen heeft de autolak daarom al bij afleverbeurt zeer vaak lichte krasjes, een matige reflectie en zelfs polijstbanen door foutieve poetstechniek (zoals op de foto te zien is). Wij krijgen vaak klanten die hun auto willen poetsen en soms schrikken van de prijs (€149,95). Nadat ze verder hebben gezocht en een bedrijf hebben gevonden die het voor €90,- kan doen en hiermee akkoord gaan zijn ze meestal niet tot totaal niet tevreden. Lakswirls in de lak! Wanneer je gehaast en roterend polijst heb je grote kans op lakswirls. Dit heeft ook te maken met ervaring.. Uiteindelijk komt de klant terug om het toch door ons te laten poetsen.. In sommige gevallen wanneer ze de lak goed hebben verbrand door middel het polijsten is dit helaas niet meer te herstellen. Vandaar dat wij zeggen soms is goedkoop DUURKOOP!

Auto verkeerd gepolijst

Autopoetsen Amsterdam komt dit soort lak-problemen zeer regelmatig tegen, en bij auto’s in íedere prijsklasse van laag tot hoog.

Wist u dat nieuwe auto’s vrijwel altijd onbeschermd de fabriek verlaten en staan daarna soms weken tot enkele maanden in weer en wind buiten? Ook tijdens het transport met de trein of vrachtwagen wordt de lak nog eens extra blootgesteld aan allerlei vervuiling.

Ondanks soms zeer hoge ‘afleverkosten’ is de ‘was en poetsbeurt’ veelal het enige wat er aan de auto gedaan wordt.